Kır At Şaha Kalktı

Kır At Şaha Kalktı
Siyasetin olmazsa olmazlarından siyasi partilerden olan ve bir dönemler siyaset tarihine adını altın harflerle yazdıran Demokrat Parti, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen istişare toplantısında partililerle bir araya geldiler

Parti binasındaki istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Demokrat Parti merkez ilçe başkanı Hüseyin Gürbak, misafirleri partililere tanıttı, haç farizesini yerine getirmek için kutsal topraklara gideceği için partililerden helallik diledi ve sözü Genel İdare Kurulu Üyesi Erdal Eroğlu’na bıraktı.

GİK üyesi Erdal Eroğlu, “1946’ bu yana, Kahramanmaraş’ta, bizim misyonumuzu temsil eden dostlarımızın bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Eroğlu konuşmasında; “Baskı rejimine, karşı demokrat parti halkın uyanışı olmuştur. Bir avuç insana söz milletin demiş, Türkiye’ye yeni bir parti kazandırmıştır. 1950’de bu parti iktidara gelmiştir. Kahramanmaraş’taki hizmetlerin altında kıratın imzası vardır, tarih bunu yazmıştır, herkes bilir. Kartalkaya barajı, hastane ve üniversite kıratın bu şehre kazandırdığı hizmetler, yatırımlardır.” diye konuştu.

Tansu Çiller döneminde sıfır olan terörün, AK Parti iktidarı ile yeniden hortladığına değinen ve son Muş-Bingöl karayolunda yaşanan mayın patlamasında şehit düşen 10 mehmetçik için terörü lanetleyen Eroğlu,”Milli değerlerimize önem veriyoruz ama, arkasına sığınmıyor, dini siyasete alet edip siyaset yapmıyoruz” dedi.

655.20120919202212.jpg

TÜRKİYE AMERİKANIN TAŞERONU

Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Şahan ise, teşekkür konuşması ardından; dış borcun aratışından duyduğu kaygıyı dile getirdi, ülkenin iç ve dış siyasetteki hezimetlerinden örnekler sergiledi,  AK Parti iktidarının baskı rejimini eleştirdi ve Suriye’de Amerikan’ın taşeronluğunu yaptığına işaret ederek, Genel başkanları genç süvari adını verdikleri Gültekin Uysal’ın 5 ay önce tüm delegelerin katılımı ile yapılan genel kurulda genel başkanlığına seçildiğini söylediler ve genel başkanlarına güvendiklerini sözlerine eklediler.

İstişare toplantısına ayrıca teşkilattan sorunlu genel başkan yardımcısı Aşkın Çelik, Demokrat Parti Kahramanmaraş il başkanı Tanfer Kamer, DP kadın kolları başkanı Güler Terek, DP Genel Merkez Yürütme Kurulu üyesi Mehtap Emirmahmutoğlu ile 100’e yakın partili katıldı. 

Maraş Gündem

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.