Kazancı, Muhtar Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kazancı, Muhtar Ziyaretlerine Devam Ediyor
AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı, muhtarlık ziyaretlerine devam ediyor…

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı, muhtarlık ziyaretlerine devam ediyor…

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı, Seçim çalışmaları kapsamında Menderes Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Abdülhamithan Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Binevler Mahallesi, Gedemen Mahallesi muhtarlıklarına ziyaretler gerçekleştiren Kazancı, Mahallelerin genel durumları hakkında bilgi aldı.

Seçim çalışmaları kapsamında; kamu hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi ve erişilebilirliğin sağlanması, yerel ekonomiye ve istihdama katkı, fırsat eşitliğinin sağlanması; eğitim, sağlık, toplu taşıma, güvenlik, teknik altyapı sorunlarının çözümü,  yerleşim alanları ve mimaride fiziki yapının niteliğinin yükseltilmesi, kentin kimliğinin korunması, geliştirilmesi ve markalaşma adına hazırladıkları projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi ilan edilen 13 ilimizden biri olan Kahramanmaraş'ta, yerel yönetimler açısından önemli bir misyon üstlendiklerini belirten Kazancı, büyük bir şevk ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Menderes Mahallesi Muhtarı ve Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı YaşarALTUNTEL, sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı ve çalışma ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar ALTUNTEL, Tuncay Kazancı’ ya başarı dileklerini sundu.

barbaros-mahallesi-.jpg

Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Yanık, mahallenin sorunlarının çözüme kavuşturulması için çok çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı, “Muhtarlar her zaman bizim için önemli, çünkü toplumun sıkıntılarını birebir takip ediyorlar. Bir mahallede sorun varsa ilk olarak muhtarların haberi olur” dedi.

abdulhamithan-mahallesi-.jpg

Abdülhamithan Mahallesi Muhtarı Ahmet FISTIK, Abdülhamithan Mahallesinin konum olarak Kahramanmaraş’ın en yüksek bölgelerinden kurulduğunu ve kentsel dönüşüm projeleri ile desteklenerek daha modern bir görünüme kavuşabileceğini ve belediyeden, bundan sonrasında da kaliteli hizmetlerinin devamını beklediklerini söyledi.

selcuklu-mahallesi-.jpg

Selçuklu Mahallesi Muhtarı Cafer Kopar, vatandaşlarımıza kaliteli hizmetler sunmak adına belediyemizle koordineli çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı ve çalışma ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cafer Kopar, Tuncay Kazancı ya başarı dileklerini sundu.

Binevler Mahallesi Muhtarı Fatih Doğan, mahallenin genel durumu hakkında bilgi verdi. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Muhtar Fatih Doğan, yöneticilik yapan veya yöneticilik yapma düşüncesi olan kişilerin dürüstlüğü ve cömertliği ile örnek insan Ömer bin Abdülaziz’in hayatını okuması gerektiğini söyledi.

Fatih Doğan, AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı’ya başarı dileklerini sundu.

gedemen-mahallesi-.jpg

Gedemen Mahallesi Muhtarı Sami DOĞAN, mahallenin genel durumu hakkında bilgi vererek, ziyaret nedeniyle konuklarına teşekkür etti. Sami DOĞAN, muhtarlık makamının, yerel yönetimlerin temsiliyeti açısından çok önemli olduğunu kaydederek, AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı ve çalışma ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.