Kahramanmaraş’a Şehir Hastanesi de Çok Görülmüştür

Kahramanmaraş’a Şehir Hastanesi de Çok Görülmüştür
Dedeoğlu, Sağlık Bakanlığı ve Kamu Özel İşbirliği ile şehir hastanesi yapılması planlanan iller arasında Kahramanmaraş’ın yer almayışının büyük bir talihsizlik olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Sağlık Bakanlığı ve Kamu Özel İşbirliği ile şehir hastanesi yapılması planlanan iller arasında Kahramanmaraş’ın yer almayışının büyük bir talihsizlik olduğunu söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, iktidarın pek çok hizmette olduğu gibi şehir hastaneleri konusunda da Kahramanmaraş’ı yalnız bıraktığını belirterek, “Kahramanmaraş’a şehir hastanesi de çok görüşmüştür. Kahramanmaraş’a şehir hastanesini bile çok gören iktidar, Kahramanmaraş’ın sağlık sorunlarını bir an önce görmeli ve çözüme kavuşturmalıdır.” dedi.

Sağlık Bakanlığı ve Kamu Özel İşbirliği ile 14 ilde 15 şehir hastanesi kurulmasının planlandığını hatırlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu hastanelerin iktidar tarafından ikisi Ankara’da olmak üzere Adana, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Kocaeli, Manisa, Mersin ve Yozgat illerine kurulacağını açıkladı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu illere kurulacak olan şehir hastaneleri kapsamında kadın doğum hastanesi, çocuk hastalıkları hastanesi, kalp damar hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi ve onkoloji hastanesi gibi çok sayıda hastane kurulacağına da işaret etti.

Şehir hastaneleri kapsamında Kahramanmaraş’a bu hastaneler kurulamayacağı için hastaların yine komşu illere veya Ankara’ya gitmek zorunda kalacağını vurgulayan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, iktidarın Kahramanmaraş’ta yaşanan sağlık sorunlarına çözüm üretmesini istedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın kendi sorunlarını kendi çözen şehir olmaya devam ettiğini de sözlerine ekledi.      

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.