İşte Ak Parti'de Sıradışı Vekil Aday Adayı

İşte Ak Partide Sıradışı Vekil Aday Adayı
AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki 84 aday adayı içerisinde "kravat takmayan" tek aday adayı olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor İrfan Karatutlu, seçim çalışmalarını iddialı tempoda sürdürüyor.

 AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki 84 aday adayı içerisinde "kravat takmayan" tek aday adayı olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor İrfan Karatutlu, seçim çalışmalarını iddialı tempoda sürdürüyor.

Mart Dünya Kadınlar nedeni ile çarşı pazarda başımızın tacı kadınlara çiçek dağıtarak günlerini kutlayan ve aynı zamanda Edeajans yazarlarından olan İrfan Karatutlu, daha sonra Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni (KBGC) ziyaret etti.

Burada Birleşik Basın Birliği (BBB) mensubu gazeteciler ile sohbet eden Karatutlu, "İçinizden Biri" sloganı ile halktan destek istediğini belirterek, yeni anayasa için AK Parti'nin daha fazla vekil ile meclise girebilmesi adına AK Parti camiasının daha fazla çalıştığına dikkat çekti. Karatutlu; "7 Haziran seçimlerinin galibi yine AK Parti olacaktır. Bu kez 400 milletvekili ile meclise girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti KBGC) Başkanı ve Birleşik Basın Birliği (BBB) Dönemsel Eşbaşkanı Abid Vanlı ise, nazik ziyareti nedeni ile teşekkür ettiği Uzman Doktor İrfan Karatutlu'ya zorlu adaylık yolunda başarılar diledi.

 UZM. DR. İRFAN KARATUTLU’NUN ÖZGEÇMİŞİ

 1965 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. Kahramanmaraş Albayrak İlkokulu ve Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesini bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden 1991 Yılında mezun oldu. Erzurum Karaçoban ilçesi'nde Sağlık Ocağı hekimliği ve ilçe Sağlık Grup Başkanlığı yaptı.Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü'nde Sağlık ocakları şube müdürlüğü,İl sağlık proje koordinatörlüğü ve sağlık müdüryardımcılığı, Şanlıurfa Kadın doğum ve çocuk hastanesinde başhekim Yardımcılığı yaptı. 1999-2003 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon eğitimini tamamladı.

 Kahramanmaraş-Türkoğlu Fizik tedavi hastanesinde Başhekim Yardımcılığı, Kütahya-Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesinde başhekimlik yaptı.2008-2009 yıllarında Kahramanmaraş Spor Yönetim kurulu üyeliği, 2010-2011 yılları arasında Kahramanmaraş Tabip Odası başkanlığı yaptı. Siyasi tecrübesi 2009-2011 yılları arasında Ak Parti Kahramanmaraş il yönetim kurulu üyeliği Tanıtım medya dan sorumlu il başkan yardımcılığı yaptı. 2010 yılı Ak Parti Siyaset Akademesi Türkiye birincisi oldu.2011 yılı Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili a.adayı, 2014 kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkan a.adayı oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır. Özel vatan hastanesinde Fizik tedvi ve rehabilitasyon Uzman hekimi olarak çalışmaktadır.

dscf3680.jpgdscf3682.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.