Güvenç: Bu zafer bizim kıvancımızdır

Güvenç: Bu zafer bizim kıvancımızdır
Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Güvenç mesajında: “Atalarımızın canıyla, kanıyla elde ettiği bu toprakların düşman işgalinden kurtuluşunun coşkusunu, sevincini bir kez daha yaşıyoruz. Şehrimizi işgal eden düşmana ve işbirlikçilerinin mezalimine dayanamayan Maraş halkı, topyekûn verdiği varoluş mücadelesinde tarihe kendini altın harflerle yazdırmıştır.12 Şubat, Kahramanmaraş’ın kahraman evlatlarının, vatan için her şeyini feda etmekten çekinmeden, bağımsızlık aşkı ve yurt sevgisiyle gösterdiği kahramanlık destanının tarihidir.

Kahramanmaraş bağrından sayısız Kahraman çıkarmış, işgal altındayken kutsal vatan toprakları ve aziz Türk milleti için kendini feda etmiştir. Birlik ve beraberliğin, vatan toprağına bağlılığın en yüksek mertebesine yükselen ve sayısız şehit veren bu şehir,  Kahraman ilan edilerek altın şeritli istiklal madalyasına layık görülmüştür. Bu zafer bizim en büyük kıvancımız ve onurumuzdur.

Bu duygularla, kurtuluş mücadelesinin kahramanları ve aziz şehitlerimize yüce Allahtan rahmet diliyor, Kahramanmaraşlı hemşerilerimin 12 Şubat kurtuluş bayramını kutluyorum” dedi.


 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.