‘Görevden kaçılmaz’

‘Görevden kaçılmaz’
Eski milletvekili Fatih Arıkan Başbakan talimat verirse İl başkanı olurum dedi.

Eski milletvekili Fatih Arıkan Başbakan talimat verirse İl başkanı olurum dedi.

Son günlerde çeşitli gazete ve internet sitelerinde eski Milletvekili Fatih Arıkan’ın İl Başkanı adayı olacağı yönünde oluşan spekülasyonlarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandıran eski milletvekili Fatih Arıkan çok net konuştu; Başbakan talimat verirse, görevi kabul etmemek diye bir şey olmaz dedi.

9 Aralık 2012 tarihinde Ak Parti Kadın kollarının tertip ettiği aşure etkinliklerine eski vekillerden Dr. Cafer Tatlıbal ile birlikte katılan Fatih Arıkan, Ak Parti İl başkanlığı odasında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Başkanı Fatih Erkoç, İlçe Başkanı Necati Okay, İGM Başkanı Mustafa Özsoy, Gazeteci Mehmet Fiskeci ve partililerin de olduğu İl Başkanlığı odasında Gazeteci Mehmet Taş’ın sorularını cevaplandıran eski milletvekili Fatih Arıkan; şu anda İl Başkanlığına aday olmak gibi bir düşünce içinde değilim. Ancak Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız talimat verirse de görevden kaçmak gibi bir şansımız yoktur. Verilen görevi de en iyi yapmaya gayret ederiz diye düşüncelerini dile getirdi.

Öte yandan İl başkanı Fatih Erkoç ise, hiçbir makam hiç kimseye baki değildir. Ak Partide siyaset yapan bütün arkadaşlarımızın aklından İl başkanlığı geçebilir ve aday olabilirler, Ak Partinin çeşitli kademelerine aday olacak bütün partili arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim diyerek noktayı koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.