Edeajans’ın İlk Resmi Konuğu Sıtkı Güvenç Oldu

Edeajans’ın İlk Resmi Konuğu Sıtkı Güvenç Oldu
Kahramanmaraş Ak Parti Millet Vekili Sıtkı Güvenç Edeajans'a Hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ile Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, "Kahramanmaraş'ın yeni haber sitesi" parolası ile yayın hayatına başlayan ve yeni bürosuna taşınan refikimiz http://www.edeajans.com'a "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci ile Muharrem Erantepli ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ali Aydın'ın da hazır bulunduğu ziyarette siyasi konuların yanı sıra kent gündemi üzerinde samimi bir ortamda sohbet edildi.

 “TOPLUMSAL FARKLILIKLAR ZENGİNLİĞİMİZ”

TBMM'nin tatile girmesinin ardından memleketi Kahramanmaraş'a gelerek yoğun bir ziyaret proğramının içerisine giren AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç; "Toplumsal farklılıklarımız bizim zenginliğimiz ve aynı zamanda fay hatlarımızdır. Bunlardan deprem oluşturmak yerine güç biriliği ve enerji oluşturmalıyız. Çünkü doğada fay kırıklarının olduğu yerler yeşilin bol olduğu bereketli yerlerdir. Yeraltında ne varsa (mesela maden gibi su gibi şeyler) bu kırıklardan yeryüzüne çıkar. Peki biz neden bu toplumsal fay kırıklarından faydalanmayalım da deprem oluşturalım ki..." ifadesini kullandı.

http://www.edeajans.com’un ilk resmi konuğu olan isimler ile gazeteciler Mustafa Nuri Şirin, Eshabil Karademir, Mehmet Taş ve Lütfi Yıkan daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

sitki-guvenc.20130720095609.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.