Dedeoğlu’ndan Tcdd Personeline Ziyaret

Dedeoğlu’ndan Tcdd Personeline Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personelini ziyaret etti.

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın hak etmiş olduğu hizmetlerden yeterince yararlanamadığını belirterek, özel sektör elinde kıt imkânlarlagelişmeye çalışan tarım, hayvancılık ve sanayi sektörünün önemli sorunlarının bulunduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ın biriken ve artan sorunlarına biran evvel çözüm üretilmesi gerektiğine işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, hızlı tren projesinin Kahramanmaraş içinde uygulanması gerektiğini vurguladı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, TCDD bünyesinde geçici olarak çalışan personele kadro verilmesi gerektiğini de ifade ederek, pek çok kurumda geçici olarak çalışan personel kadroya geçirilirken, TCDD’dageçici olarak çalışan personelin bu haktan yararlandırılmadığını sözlerine ekledi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, kadro konusunda TCDD personeline haksızlık edildiğini iddia etti.

Kadro konusunu TBMM gündemine taşıdığını da kaydeden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bu konuda hükümetten çalışma yapmasını bellediklerini bildirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.