Dedeoğluna, Ziyaretçi Akını

Dedeoğluna, Ziyaretçi Akını
Dedeoğlu, ziyaretten çok memnun kaldığını belerterek, dernek yöneticilerine TBMM çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Kahramanmaraş Elbistan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri,MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nu makamında ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ziyaretten çok memnun kaldığını belerterek, dernek yöneticilerine TBMM çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik araştırma yapılması ve gerekli önlemlerin alınması konusunda önerge verdiklerini ifade eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, engellilerin kamuda daha fazla işe alınması konusunda da kanun teklifi verdiklerini açıkladı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, kamuda boş bulunan engelli kadrolarının iktidar tarafından bugüne kadar boş tutulduğuna da işaret ederek, “partimizin ve bizlerin sürekli gündeme taşıması sonucu daha yeni geçen aylarda bu kadrolara atama yapmak için harekete geçilmiştir.Bütün sorunlarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Elbistan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ile birlikte MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu’nu ziyarete gelen Gökhan Kılıç, Serap Erkek, Hülya pamuk, Hatice Ay, Kenan Ateş, Ömer Çetin, Açelya Akkaya ve Veli Kır, sorunlarının gündeme getirilmesinden çok memnun olduklarını söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun aynı gün içinde başka ziyaretçileri de vardı. Maşallah Çınarlıdere ve ailesi de aynı gün içinde MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.