Dedeoğlu: Sorunların çözümü için bir ve beraber olalım

Dedeoğlu: Sorunların çözümü için bir ve beraber olalım
Milletvekili Mesut Dedeoğlu, kentin sorunlarının çözümü için iktidar ve muhalefetiyle birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

 KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, kentin sorunlarının çözümü için iktidar ve muhalefetiyle birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi. 

  Dedeoğlu, Gar Restourant’ta düzenlediği bilgilendirme ve istişare toplantısında görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları anlattı. Bir yılı aşkın milletvekilliği süresinde 5 kanun teklifi, 22 meclis araştırma önergesi ile 878 adet yazılı ve sözlü soru önergesi verdiğini kaydeden Dedeoğlu, meclis kürsüsünde her zaman kentin sorunlarını dile getirdiğini belirtti. “Kahramanmaraş’ın olmazsa olmaz sorunlarını parlamentoya taşıdım.” diyen Dedeoğlu, şöyle konuştu:

  “Mazbatamı aldığım ilk günden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Kahramanmaraş’ın sorunları için başbakan ve bakanlara 900 adet yazılı ve sözlü soru önergesi verdim. Tespit ettiğimiz yol, eğitim ve sağlık sorunlarının giderilmesi için elimden gelen gayreti gösterdim. Biz taşı, taşın üzerine koymak için buradayız. Şehrimizin olmazsa olmazlarını sürekli anlatıyoruz ve bundan sonra da anlatmaya devam edeceğiz.”

  Kahramanmaraş’ın, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri bakımından Türkiye’nin en güzel köşelerinden biri olduğunu anımsatan Dedeoğlu, “Dünyada görülmeye layık iller arasında Türkiye’den 10 il var. En son Gaziantep bunlara ilave olmuştu. Bizim de burada olmamız lazım. Altyapı çalışmalarını yaparak insanları buraya gelmeye mecbur hissettirmeliyiz. Tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkıp bunları geleceğe taşımalıyız. Üniversite mevcudumuzun öğrenci ve akademik kadrosuyla yüz bine ulaşmasını sağlamalıyız.” diye konuştu.

  Kahramanmaraş’ta en çok ihtiyaç duyulan şeyin birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çeken Dedeoğlu, “Bu çalışmalar için de öncelikle bir ve beraber olmalıyız. İktidar ve muhalefetiyle, valimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızla birlikte şehrimiz için ne gerekiyorsa el birliği edip dile getirmeliyiz. Çünkü Kahramanmaraş mega kent olmayı hak ediyor. Mega kent olmak için de mega projelere, daha fazla yatırıma ihtiyaç var. Biz terazinin aynı kefesinde olan insanlarız. Onun için de gündem oluşturmamız aynı hedefe yürümemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

  MHP eski il başkanları ve eğitimcilerin de katıldığı toplantıda, meclis çalışmalarını anlatan kitabını da dağıtan Dedeoğlu, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile son buldu.

660....jpg

 

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.