CHP’li Üyeler Adaylarını Belirlemek İçin Sandık Başında

CHP’li Üyeler Adaylarını Belirlemek İçin Sandık Başında
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili adaylarının belirlenmesi için Parti Üyelerin ve genişletilmiş delegelerin katılımıyla temayül yoklaması yapılıyor.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili adaylarının belirlenmesi için Parti Üyelerin ve genişletilmiş delegelerin katılımıyla temayül yoklaması yapılıyor.  Kahramanmaraş’ta ve İlçelerinde kurulan sandıkta oy kullanma işlemi başladı.

CHP’de Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan isimler arasından7  adayın belirlenmesi için CHP’nin Üyeleri ve delegeleri bugün sandık başında.  Kahramanmaraş genelinde sabah saat 8 ‘den itibaren oy kullanma işlemlerine başlanıldı.

Kahramanmaraş Merkezde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde ve Paris Düğün Salonu’nda şuan devam etmekte olan oy kullanma işlemi için sandıklar kuruldu. CHP Üyeleri, aday adayları için oy kullanıyor. Üyeler ve Delegeler en az 4 kişiye, en çok 7 kişiye oy verebilecek.

Oy kullanma işlemi saat 17’ye kadar devam edecek. Saat 17’den sonra ise Kahramanmaraş genelindeki tüm sandıklar açılarak oylar sayılacak.

ekinozu-sandik.jpgchp-uyeleri-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.