CHP’li Gençlerden Plaket

CHP’li Gençlerden Plaket
CHP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Gençlik kolları görevine Başlamasından hemen sonra kendilerine verilen maddi ve manevi destekten dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

CHP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Gençlik kolları görevine Başlamasından hemen sonra kendilerine verilen maddi ve manevi destekten dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

CHP onikişubat İl Gençlik Örgütü'nün, partiye maddi ve manevi destek veren kişiler plaket’ le ödüllendirildi.

CHP Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Burak Gemci  ve yönetimi tarafından CHP Eski RTÜK Üyesi 1 Kasım Milletvekili adayı Ali Öztunç’a Parti binasında düzenledikleri toplantı ile Gençlik kollarına vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket verildi.

CHP Kahramanmaraş Onikişubat Gençlik kolları Başkanı Burak gemci Göreve geldikleri ilk günden buyana parti içersinde kaynaşmaya ve birleşmenin yolu gençlerden geçtiğine vurgu yaparak Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki büyüklerimize Partimize vermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine bir Plaket vermek istedik kendilerin bizlere bundan sonraki suretçe verecekleri desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Onikişubat Gençlik kollarında  Halkla ilişkiler sorumlusu Hatice Ebru  Gümbür ‘ün elinde Plaketini alan Ali Öztunç, “siyasi hayatımda bir çok belge ve plaket aldım. Hepsi birbirinden güzel ve anlamlıydı ama kendi memleketimde CHP’li gençlerin bana layık gördüğü bu plaket hayatıma daha bir anlam ve gurur kattı” diye konuştu. "Cumhuriyet Halk Parti Cumhuriyetin Kurulduğu günden buyana, bu topraklarda özgürlük ve bağımsızlık için; hür bir şekilde yaşamak için,  Cumhuriyet Halk Partisi var.

Öztunç Son olarak sözlerine şu şekilde devam etti . Göreve yeni Seçilen Kahramanmaraş Oniki Şubat ilçe gençlik örgütümüzle bir araya geldik. Genç kardeşlerimin plaketleri için teşekkür ediyorum. Daha çok çalışacağız ve sonunda halkın iktidarını genç arkadaşlarımız ile birlikte kuracağız. Bugün; milletin temsilcileri milletvekilleri Meclis’te değil hapishanededirler.   Bugün, ülkemizin aydınlık zihinleri, bilim adamları labaratuvarlarında, okullarında değil, hapishanededirler. Bugün, Cumhuriyetin gerçek sahibi gençlerimiz ders sıralarında değil, hapishanededirler İşte Bu gençlerimiz bizim için çok önemli bunlar geleceğimizin Başbakanları, Milletvekileri, Ülkemizi bu gençler yönetecek onun içinde bu gençlerimize destek olmak zorundayız Cumhuriyet Halk Partisi Gençlere önem veren partidir dedi.

1-20151221091942.jpg

HABER İsmail BOZDOĞAN 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.