CHP’de Kongre sürecine girildi

CHP’de Kongre sürecine girildi
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatında kongre çalışmaları başladı. Ocak ayının ikinci haftasında Merkez İlçe kongresinin yapılması planlanıyor.

CHP Merkez ilçe Başkanlığı için şu ana kadar Av. Mehmet Derinkuyu, Hürriyet Gürsel Taşın ve Ünal Ateş’in aday olduğu ve delegeler ile görüşmeler yapmaya başladığı öne sürülüyor.

Geçtiğimiz gün CHP Milletvekili Durdu Özbolat bir lokantada yaptığı basın toplantısında masasına oturttuğu Hürriyet Gürsel Taşın’ı desteklediği ortaya çıktı.

chp3.jpg

Konuyla ilgili maraşgündem’e açıklama yapan CHP İl Başkanı Galip Yılışın, merkez ilçe kongresinin büyük bir ihtimal ile Ocak ayının ikinci haftasına gelen 16 yada 17 Ocak tarihleri arasında yapılmasının planlandığını dile getirdi.

mehmet-derinkuyu.jpg

Gazeteci Mehmet Taş’ın sorularını cevaplandıran İl Başkanı Yılışın; Milletvekiliz sayın Özbolat ile ben merkez ilçe başkanlığı seçimlerinde Hürriyet Gürsel Taşan’a destek veriyoruz. Şu ana kadar aday olmak için delegeler ile görüşen Avukat Mehmet Derinkuyu ile Ünal Ateş’in çalışma içinde olduğunu biliyoruz. Belki başka adaylarda çıkacaktır. Bütün aday arkadaşlarımız siyasette gelecek vaad eden isimlerdir. Biz kendi çalışacağımız bir ismi destekliyoruz ama diğer adaylara da başarılar dilerim” dedi.

chp1.20091220140903.jpg

Öte yandan görüşlerine baş vurduğumuz Avukat Mehmet Derinkuyu ise; CHP’nin daha güçlü olabilmesi için bizlerde katkı yapmak adına aday olduğumuz ilan ettik. CHP’nin Kahramanmaraş’ta daha da güçlenmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.