CHP Merkez İlçe Kongresi

CHP Merkez İlçe Kongresi
Galip Yılışın, il merkezinde oy oranlarını yükseltmek için daha fazla çalışılması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, il merkezinde oy oranlarını yükseltmek için daha fazla çalışılması gerektiğini söyledi. 

  CHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanlığı’nın 34. Olağan Genel Kurulu, Kafkas Kültür Derneği kongre salonunda başladı. CHP İl Başkanı Durdu Özbolat’ın Divan Başkanlığı’na seçildiği kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede konuşan CHP İl Başkanı Galip Yılışın, bu güne kadar yaptıkları kongrelerin partilerine yakışır şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

650.20120407144702.jpg

  Son yapılan seçimlerde kadınlar başta olmak üzere tüm teşkilatın özveri ile çalıştığını kaydeden Yılışın, bundan sonraki süreçte çıtalarını daha da yükselttiklerini ifade etti. 80 öncesi dönemde CHP’nin Kahramanmaraş’ta çok daha güçlü olduğunu anımsatan Yılışın, şöyle konuştu:

  “Ancak maalesef Maraş Olayları ve 12 Eylül dolayısıyla burada yaşayan çok sayıda vatandaşımız göç etti. Bu gün 70 bin seçmenimiz Gaziantep’te, 50 bin seçmenimiz sahil şehirlerinde, 50 bin seçmenimiz İstanbul gibi metropol şehirlerde ve 130 bin seçmenimiz yurt dışında. İşte bu yüzden oy oranlarımız oldukça düştü. Ancak artık bu durumu değiştirip oyumuzu daha da yükseltmeliyiz. İlçelerde elde ettiğimiz başarıyı kent merkezinde de gerçekleştirmeliyiz. O nedenle ilçe ve il teşkilatında seçilecek arkadaşlarımız, STK’lar, iş dünyası, üniversite ve kentin varoşları ile iyi ilişkiler kurmalı ve çalışmalarını bu noktalara kaydırmalıdır. Bunu başardığımız da oylarımızı istediğimiz seviyeye yükseltir ve çok sayıda milletvekili çıkarmayı başarırız.”

  CHP Merkez İlçe Başkanı Hürriyet Yüksel Taşın’da, Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarını okudu. Raporların oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut başkan Hürriyet Yüksel Taşın ile Ejder İşlek’in aday olduğu kongrede 386 delege oy kullanacak.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.