Chp Aday Anketi Yapıyor

Chp Aday Anketi Yapıyor
CHP Kahramanmaraş Teşkilatı yerel seçimler için örgüt bazında çalışmaları başlattı

 

Erken seçimin gündemden kaldırıldığı ve 14 Mart 2014 tarihinde yapılması neredeyse belli olurken ana muhalefet partisi yerel seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışmalara başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çalışmaları maraş gündeme anlattı.

CHP olarak Büyükşehir Belediye başkanlığı noktasında iddialı bir söz dile getirmenin doğru olmayacağını ancak bir önceki seçimde aldığımız sonuçlardan daha iyi bir sonuç elde edebilmek için partililerimiz ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz. diyen  Şengül açıklamalarını şöyle devam ettirdi.

"CHP Türkiye'nin çağdaş normlara ulaşmasında büyük emeği olan en eski bir partidir. 12 Eylül öncesinde Kahramanmaraş'ta en  büyük partiydi. Bunun şimdide böyle olmaması için bir sebep göremiyorum. Bize düşen görev çalışmaktır. Halkımıza gitmek ve kendimizi anlatmaktır. Bunun için 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde en iyi sonucu almayı amaçladık. Örgütümüzle görüşüyoruz, vatandaşlarla görüşüyoruz. Onlara isimler soruyor ve onların görüş ve önerilerini alıyoruz. CHP acısından 2014 yerel seçimleri bir dönüm noktası olacaktır. Malum Kahramanmaraş Büyükşehir oldu. Merkezde kurulacak olan iki ilçeden birini mutlaka kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.