Çelik, Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı

Çelik, Kılıçdaroğluna gönderme yaptı
Bakan Çelik, Kılıçdaroğlu'na bir televizyon dizisindeki alkolik Cemil karakteri ile gönderme yaptı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Hüseyin Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir televizyon dizisindeki alkolik Cemil karakteri ile gönderme yaptı. Çelik, "Bir dizide baltaya sap olamamış sürekli içen Cemil diye birisi vardı. Ne desen benim adım Cemil diyordu. İyi de benim adım da Hüseyin, ne olacak" dedi.

Gaziantep'te faaliyet gösteren Birecikliler Derneği'ni ziyaret eden Hüseyin Çelik ile AK Parti Gaziantep milletvekili adayları, burada vatandaşlara yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çelik, konuşmasında CHP liderine gönderme yaparak, "Sürekli benim adım Kemal diyor. Bir dizide baltaya sap olamamış sürekli içen Cemil diye birisi vardı. Ne desen benim adım Cemil diyordu. İyi de benim adım da Hüseyin, ne olacak. Onun da adı Ahmet. Bu Ahmet veya Mehmet demekle olmaz" dedi.

Çelik, "2002 yılında bizim devraldığımız Türkiye'de milli gelirimiz 230 milyar dolardı. Şu anda 736 milyar dolar. İhracatımız 36 milyar dolardı. 132 milyar dolara kadar çıktı. Krizde 122 milyar dolar, inşallah bu dönem sonunda 135 milyar dolara çıkacaktır" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul'a karşı çıkarak burada insan yok dediğini söyleyen Çelik, "Başbakan İstanbul'da Kanal İstanbul'u açıkladı. Sayın Kılıçdaroğlu dedi ki, burada insan yoktur. Bunun Anadolu insanına ne faydası var. Yapma yahu. Bana sordu gazeteciler, şimdi böyle bir tepkiyle ancak alay edilir. Bende dedim ki, Sayın Kılıçdaroğlu zaten haklıdır. Biz o Kanal İstanbul'u insanlar için yapmıyoruz ki, biz o Kanal İstanbul'u niye yapıyoruz biliyor musunuz? Marmara'dan Karadeniz'e, Karadeniz'den
Marmara'ya geçen balıklar kestirme geçsinler, hayvanlar yorulmasınlar diye yapıyoruz. Böyle bir zihniyet olabilir mi?" şeklinde konuştu.

Çetelerle de mücadele ettiklerini belirten Çelik, "Çetelerin kuyruğuna bastık. Contacıların kuyruğuna bastık. Stoklayarak damga basan o zamcıların da kuyruğuna bastık. Rahatsız olanlar bundan dolayı rahatsız oluyor. Cem Uzan bir imparatorluk kurmuştu. 57. hükümet döneminde önüne geldi. Kepez'deki kepazeliklerden tutun da, bu adam memleketi soymuş soğana çevirmiş. 57. hükümet bu adamlara müdahale edemedi. Niye? Sizin bagajınız varsa medyaya müdahale edemezsiniz. Medya patronu başka ticari işler yapıyorsa
ve sizin de açığınız varsa ona müdahale edemezsiniz. Çünkü tencere dibin kara, seninki benden kara hesabı çıkar ortaya. Bunu göz göre göre soydurdunuz. Bugün yönetici olanlar çarşıda, pazarda konuşuyorlar hayret içindeyim" dedi.

İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.