Çalıştay Sonucu Bugün Açıklanacak

Çalıştay Sonucu Bugün Açıklanacak
Çalıştay’ın sonuç bildirgesi bugün TBMM Grup başkan vekili Mahir Ünal tarafından kamuouyuna açıklanacak.

Üç gündür kentte devam eden Çalıştay’ın sonuç bildirgesi bugün TBMM Grup başkan vekili Mahir Ünal tarafından kamuouyuna açıklanacak.

Kahramanmaraş’ın 2023 vizyonu adı altında üç günden bu yana yapılan ortak akıl çalıştayı konulu toplantı bu gün sona eriyor. Ak Parti İl başkanı Fatih Erkoç yaptığı yazılı açıklamasında konuyla ilgili şunları söyledi.

“Şehrimizde 15-16 ve 17 Eylülde yapılmakta olan Kahramanmaraş’ı yeniden hayal etmek konulu Ortak Akıl Çalıştayı’nın ilk iki günü başarılı bir şekilde icra edilmiştir.

Çalıştayın üçüncü günü olan üçünü günü olan 17/09/2011 cumartesi günü; Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar ve Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz toplantıya iştirak edeceklerdir.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal Başbakanımızla Mısır Tunus ve Libya ziyaretlerine katıldığından çalıştayın ilk iki gününe iştirak edememiştir. Ancak çalıştayın üçünü günü olan 17/09/2011 cumartesi günü sayın bakanlarımızla birlikte   sayın Grup başkan vekilimizde  toplantıya iştirak edeceklerdir.  

 Çalıştayın,17/09/2011 cumartesi günü öğleden sonraki bölümü ise belediyemiz tarafından 15:30 da hizmete açılacak olan Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde yapılacaktır.  Burada yine  Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar ve Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz halkımıza hitap edeceklerdir.

 Ayrıca çalıştayın sonuç bildirgesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal tarafından basına ve halkımıza duyurulacaktır.

 Toplantının bu bölümü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde basın mensuplarımıza ve halkımıza açık olacaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.