Bilal Doğan Güven Tazeledi

Bilal Doğan Güven Tazeledi
HAS Parti Elbistan İlçe Başkanlığı’na mevcut başkan Avukat Bilal Doğan, yeniden seçildi.

 

 HAS Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Harun Köklü, yönetim kurulu üyeleri ve Adana Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Ünal ile partililerin katıldığı kongre, divanın oluşturulmasıyla başladı. Delegelere seslenen Doğan, HAS Parti’nin Türkiye’nin iktidar alternatifi konumundaki tek parti olduğunu öne sürdü. Bu durumla birlikte partilerinin önünün kesilmeye çalışıldığını savunan Doğan, şöyle konuştu:

  “Sayın Erdoğan’dan sonra bu ülkenin yönetimini kimin üslenmesi lazım tartışmasında, genel başkanımızın ismi öne çıkıyor ve büyük çoğunluk bunu kabul ediyor. Ancak, buna karşı olan bazı üyeler derhal olayı medyaya sızdırarak kendi aralarında yaptıkları konuşmayı sanki genel başkanımız ‘beni aranıza kabul eder misiniz’ şekline dönüştürüp servis ediyorlar. Amaçları bellidir. Partimize ve genel başkanımıza olan güveni sarsmak ve bunları itibarsızlaştırmak. Bizim genel başkanımız kimseyle, ‘beni  partinize alın’ diye görüşme yapmamıştır. Ancak genel başkanımızın  başbakan ve partimizin iktidar olacağını anlayan iktidar partisinde siyaset yapan ve kendi geleceğinden başka bir şey düşünmeyen bazı mensupları bunun önünü kesmeye çalışmaktadırlar. Bizler bu oyuna gelmedik, bakınız işimize devam ediyor, kongremizi yapıyoruz. Halkımızın da bu oyuna gelmemesini temenni ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

  Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde Bilal Doğan güven tazeleyerek, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.