Başkan Küçük: “Elbistan Çağ Atladı”

Başkan Küçük: “Elbistan Çağ Atladı”
Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, yaptıkları çalışmalar ile Elbistan’ın çağ atladığını söyledi.

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, yaptıkları çalışmalar ile Elbistan’ın çağ atladığını söyledi.

Ramazan ayı içerisinde belediye çalışmalarını yerinde inceleyen ve denetleyen Belediye Başkanı Durmuş Küçük, yeni hal binasının bayram sonrası hizmete açılacağını söyledi.

Başkan Küçük, “Öz kaynaklarla yaptığımız hal kompleksimiz bayramdan sonra düzenlenen törenle esnaflarımıza teslim edilecek. Her biri 77 metrekare olan 55 adet dükkanımız mevcut. Çok geniş bir alan içerisinde hizmet verecek. Sosyal tesis kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Bu sayede hal esnafı, perakendeci, toptancıların 20 yıldır süre gelen keşmekeşliği, artık düzene binmiş olacak” dedi.

Elbistan’da yapılan hizmetlerin ulusal düzeyde olduğunun savunan Başkan Küçük, Pınarbaşı mesire alanında yapılan park çalışmalarını da değerlendirdi.

Başkan Durmuş Küçük, şunları söyledi:

“Burada yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımız 160 dönüm içerisinde yer alan ulusal düzeyde bir parka kavuşacak. Anfi tiyatrosuyla, tenis kortlarıyla, oyun parklarıyla, padişah kayıkları gibi birçok yeniliklerle ulusal düzeyde, çok güzel bir parkımız hizmete açılacak. Son aşamaya girildi. Daha önce 26 adet küçük park çalışmamız olmuştu. Yeni parkımız hayırlı uğurlu olsun.”

aw000407_03.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum