Başbakan’dan Kahramanmaraş’a Ödül

Başbakan’dan Kahramanmaraş’a Ödül
AK PARTİ Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Ankara’da toplandı.

 

AK PARTİ Kahramanmaraş İl Teşkilatı Nüfusa oranla partilerine en çok üye yapan ilk 10 il arasında yer aldı. Plaketi Başbakan Erdoğan’ın elinden alan İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç; “bu ödülde mahalle temsilcimizden en üst yönetime kadar herkesin emeği var. Bize bu onuru bir kez daha yaşatan hemşerilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AK PARTİ Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Ankara’da toplandı. Önceki gün gerçekleşen toplantıda Türkiye ve Dünya gündemini değerlendiren Başbakan Erdoğan seçmen sayısına oranla partilerine en çok üye yapan ilk 10 ile plaket verildi. Seçmen sayısına oranla yüzde 15’i geçen illere de sertifika verildi.

Seçmen sayısına oranla partisine en çok üye kazandıran ilk 10 il arasına girmeyi başaran AK PARTİ Kahramanmaraş Teşkilatı da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü. Ödülünü Başbakan Erdoğan’ın elinden alan AK PARTİ Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç; “Bu onurlu ödüle layık görülmemizde emeği olan başta Milletvekillerimiz ve Merkez İlçe Teşkilatımızla birlikte, belediye başkanlarımıza, İl Yönetimimize, tüm ilçe teşkilatlarımıza, il genel meclis üyelerimize, mahalle ve köy temsilcilerimize, her kademedeki teşkilat mensuplarımıza, AK PARTİ ye gönül vermiş bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen her zaman yanımızda olan çok değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz. Onlara layık olmaya çalışacağız.” dedi.

İl Başkanı Erkoç Başbakan Erdoğan’la ödül alan il başkanları ile toplu fotoğraf çektirdi. 

655.20121018163919.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.