Allah Bizi Uyardı

Allah Bizi Uyardı
Ak Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla yaptığı bayramlaşmada sırasında seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede “Allah bizi uyardı” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl teşkilatı bayram süresince yaptığı ziyaretlerle merkez başta olmak üzere ilçelerde vatandaşlara buluşarak bayramlaşma yaptı.

Bayramın birinci günü İl Başkanlığında başlayan bayramlaşma törenleri, Valilik bahçesinde devam etti.

Daha sonra ise yapılan görev bölümlerine göre, vekiller ve diğer yöneticiler sivil toplum örgütler başta olmak üzere, ilçe merkezlerinde de vatandaşlarla buluşarak bayramın manevi havasını  hem yaşadılar, hem yaşattılar..

Yapılan program gereğince Bayramın ikinci günü Türkoğlu ilçesinde, Misak-ı Milli salonunda partili ve vatandaşlarla buluşan Ak Parti heyeti,  başta  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş olmak üzere burada sıcak bir ilgi ile karşılandılar.

Ak Parti heyetinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak ve Nursel Reyhanlıoğlu ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş  bayramlaşma için gelen Vatandaşlara birer selamlama konuşması yaptılar.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç’a yaptığı faaliyetlerden dolayı teşekkür ettiği konuşmasından sonra kürsüye Gelen  Başkan Erkoç, Belediyenin genel hizmetleri ve Türkoğlu’nda yaptıkları çalışmaları anlattı.

Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu  ise seçim sonuçlarını da değerlendirdiği konuşmasında, seçim sonuçlarını Allah’ın kendilerini uyarması olarak yorumladıklarını ve bu sonuçtan sonra daha sıkı çalışmaları gerektiğini vurguladı.

ALLAH BİZİ UYARDI diyen Reyhanlıoğlu’nıun bu yorumu salondakiler tarafından da tasdik görürken, Ak Parti heyeti salonda bulunanlarla tek tek tokalaşarak, bayramın manevi vecibesini yerine getirmiş oldular.

1-598.jpg

2-472.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.