Ali Demir Yetki Belgesini Alarak Görevine Başladı

Ali Demir Yetki Belgesini Alarak Görevine Başladı
MHP Elbistan İlçe Başkanlığına seçilen Ali Demir yetki belgesini İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’nın elinden alarak görevine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanlığına seçilen Ali Demir yetki belgesini İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’nın elinden alarak görevine başladı.

MHP Elbistan ilçe teşkilatında düzenlenen törende Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin imzasının bulunduğu yetki belgesini Demir’e takdim eden Bastırmacı, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Kongre sonucunda Demir ve yönetimi ile birlikte yol arkadaşlığına çıktıklarını belirten Bastırmacı, şöyle konuştu:

“Benim bu arkadaşlarımızın elinden gelen gayret ve çabayı göstereceklerine inancım tam. Buradaki yerel seçimlere hazırlıkları ve MHP’nin başarısı için çaba göstereceklerine inanıyorum. Sayın genel başkanımızı başbakan olarak görmek için yapmış olduğumuz bu mücadeleye inanıyorum ki tüm dostlarımızda samimiyetle ve birbirlerini kucaklayarak ellerinden geleni yapacaklardır. Birlik ve beraberlik içerisinde MHP’nin başarısı için yapacağınız çalışmalar için şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Başkan Demir ise siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “Bizden önceki arkadaşlarımızın başarıyla taşıdığı bu hizmet bayrağını daha ileriye taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Devir teslim törenine eski başkan Ramazan Kaya’nın yerine katılan ve Şener Küpeli ise demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin ardından yönetime yeni seçilen Ali Demir ve ekibine başarılar diledi.

İHA

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.