‘AK Parti siyaseti millet ile yapıyor’

‘AK Parti siyaseti millet ile yapıyor’
Ak Parti Merkez ilçe Teşkilatının düzenlediği yemekte, milletvekilleri 2023 vizyonunu anlattılar.

Ak Parti Merkez ilçe Teşkilatının düzenlediği yemekte, milletvekilleri 2023 vizyonunu anlattılar.

07 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Merkez ilçe kongresi öncesinde teşkilat delegelere yemek Verdi.

Yemekte açılış konuşmasını yapan Merkez ilçe Başkanı Okay; üç yıl görev yaptıklarını ve bu sure içinde Kahramanmaraş’ın sorunlarını çözmek içinden elinden gelen gayreti gösterdiklerinin altını çizdi. Okay bu süreçte kendilerine destek olan partililere, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yeni dönemde de ekibiyle birlikte bu görevi devam ettirmek istediğini ve talip olduğunu açıkladı.

1.20111230165844.jpg

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Fatih Erkoç; 2001 ylılından bu yana Ak Partinin kuruluş ve seçim süreçlerini dile getirirken, üç genel seçim ve iki referendum dönemi geçirdiklerini ve oylarının sürekli arttığını, milletin bu davaya sahip çıktığını ifade etti.

Erkoç konuşmasında; Yeni dönemde iyi bir ekiple yola çıkıldığını Milletvekillerinin Kahramanmaraş’I en iyi bir şekilde temsil ettiğini ve çok daha büyük hizmetlerin olacağını söyledi. Merkez ilçe ve diğer ilçe teşkilatları ile uyum içinde çalıştıklarınının da altını çizen Erkoç; Biz büyük bir aileyiz, merkez ilçe teşkilatı görevini başarı ile yapmaktadır. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

2.20111230165854.jpg

Öte yandan; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ise bugün esnafı ziyaret ettiğini ve hiç bir şikayet almadığını ifade ederek, milletin AK Parti ile yola devam etmek istediğini gördüğünü kaydetti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu da, AK Parti'nin Türk siyasi hayatında bir ilki gerçekleştirerek kardeşlik ve aile hukukunu kendi bünyesinde gerçekleştirdiğine vurgu yaptı.

Son olarak kürseye gelen; AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti siyaseti ile birlikte Türkiye'de millet-devlet, siyaset-millet ayrımının kalmadığını söyledi.

3.20111230165906.jpg

Ünal, partisince Kervahan'da düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 9 yıldır yenilmez armada gibi Türk siyasetinde, milletin iradesini devlete liyakatle yansıtmasının arkasındaki asıl gücün teşkilat mensupları olduğunu ifade etti. Kendilerinin aldıkları emaneti liyakatle taşımaya çalıştığını kaydeden Ünal, ''Her zaman söyledim bizler sadece sizlere layık olmaya, sizlerden aldığımız emaneti taşımaya çalışıyoruz. Ama işin hakikati, işin emeği, işin asıl alın teri sizler tarafından işin sahasında ortaya konuluyor. Her biriniz bu çerçevede çok önemli, çok değerli bir işi ifa ediyorsunuz'' diye konuştu.

Meseleye milletvekili, teşkilat, mahalle teşkilatı, seçmen gibi bakıp bunları ayrı ayrı kategoride görüldüğü takdirde büyük hata yapılmış olacağını dile getiren Ünal şöyle konuştu: ''Hamd olsun bizler Müslüman insanlarız. Müslümanın hayatının bir kısmı Müslümanlıktan uzak bir kısmı Müslümanca olmaz. Yani camiye gittiğiniz zaman Müslüman namaz kıldığımız zaman Müslüman diğer zamanlarda ''efendim önemli işlerle uğraşıyoruz'' diye bakamayız. Müslümanın işinin her noktasında bir hesap vardır o da Allah'ın hesabıdır. Biz Müslüman olduğumuz için meseleye şöyle bakıyoruz. Kimimiz belediye başkanlığı ile kimimiz milletvekilliği ile imtihan oluyoruz. Hepimiz bulunduğumuz yerde imtihan oluyoruz. Dolayısıyla meseleye burdan baktığınız zaman Müslümanca bakmış oluruz.''

4.20111230170002.jpg

AK Parti siyaseti ile birlikte Türkiye'de millet-devlet ayrımı, siyaset-millet ayrımının kalmadığını vurgulayan Ünal, ''Millet devletle kaynaştı, milletle siyasetçi de kaynaştı. Masanın öbür tarafı bu tarafı kalmadı. Başbakanımız siyaseti kiminle yapıyor? Siyaseti bizzat milletin kendisiyle yapıyor. Bu yüzden milletle siyaset yaptığımız için milletten ayrı bir yerde bir yapı oluşturup onu da bir takım oyunlar planlar kurup millete oyunlar planlar kurmadığımız için bugün millet bizi bağrına basıyor. Şu anda sizlere baktığımız siyasetçi olarak görmüyorum. Sizlere baktığım zaman kalbiyle, ruhuyla, enerjiyi, alnının teriyle bir takım hesaplara girmeden ''ben kendim için ailem için milletimi vatanım için ne yapabilirim'' diye düşünerek bunun derdiyle dertlenmiş insanları görüyorum. İşte yeni Türkiye bu anlayışla kurulacak. Yeni Türkiye, milletin potansiyelini milletin kaynaklarını yine millet için kullanan milletin evlatları tarafından kurulacak'' diye konuştu.

5.20111230170106.jpg

-''Hesabımızı milletin hesabına uygun yapıyoruz-''

Niyetinizin düzgün olması halinde yapılan işlerin de devamının geleceğini anlatan Ünal şöyle dedi: ''Niyetiniz halisse o işin bereketi oluyor. Ama niyetiniz bu değil bir takım oyunlar, kendi nefsinizi yüceltmek yönünde olursa bu defa Allah'ın hesabı sizin hesabınızı bozuyor. Bu tarih boyunca böyle olmuştur. Tarih bu anlamda tekerrür etmiştir. Kendi nefsini firavunlaştırmak isteyen, kendi nefsi için çaba sarf eden, ''nefsi nefsi'' diye gezenlerin ve millete plan kuranların, tuzak kuranların planlarının hesaplarının tuzaklarının nasıl başlarına geçtiği tarihte defalarca görülmüştür. O yüzden niyetimizi sabit tutup milletimizle birlikte hesabımızı, kitabımızı milletin hesabına uygun yaptığımız sürece biz milletimizden ayrı gayrı düşmeyiz. O yüzden bütün teşkilat yapımızı bu çerçevede düzenliyoruz.''

7.20111230170139.jpg

Kahramanmaraş'ı yeniden düşünmek istiyoruz

Bir süre önce gerçekleştirdikleri ''Kahramanmaraş'ı yeniden düşünmek'' adlı çalışmalarının çok büyük faydasını gördüklerini belirten Ünal konuşmasını şöyle tamamladı: ''Çünkü artık Kahramanmaraş bütün bakanlarımızın gündeminde. Devlet şu şekilde çalışır. Devletin önünden işler film şeridi gibi geçer. Eğer siz ilinizle ilgili, ilçenizle ilgili yapılması gereken işleri devletin gözünün önünde tutup takibini yaparsanız işleriniz yürür. Ama devletin gözünün önünde tutmaz takibini yapmazsanız bir yerde işiniz imzaya takılır. O yüzden öncelikle bu ''Kahramanmaraş'ı yeniden düşünmek'' dediğimiz çalıştaylarda biz 5 konuda şehrimizde yürümekte olan projeler, 2015 ve 2019'a dönük planlanmış projeler ve 2023'e dönük yapılması düşünülen hayal edilen projelerin hepsini tasnifini çıkartıktan sonra 6 milletvekilimizle birlikte bu işlerin mükemmel şekilde takibini yapıyoruz. İşlerimiz hamd olsun tıkır tıkır ilerliyor.''

Ünal’ın konuşmasını tamamlamasıyla birlikte toplantı sona erdi. Delege olan üyeler delege kartını aldılar.

6.20111230170117.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.