AK Parti Milletvekilleri Andırın'da

AK Parti Milletvekilleri Andırında
Mahir Ünal, Nevzat Pakdil, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç ve Sevde Beyazıt Kaçar Andırın ilçesini ziyaret etti.

     AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mahir Ünal, Nevzat Pakdil, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç ve Sevde Beyazıt Kaçar Andırın ilçesini ziyaret etti.

     Hükümet konağı önünde partililer tarafından karşılanan milletvekilleri, daha sonra Kışla Bahçesine geçerek burada kalabalık bir vatandaş topluluğu ile bir araya geldi.

     Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, yaptığı konuşmada, birlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını belirterek, ''Meclis'te bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizleri temsil etmek üzere yoğun faaliyetler içerisinde olacağız'' dedi.

1.20110902161418.jpg

     Milletvekili Sıtkı Güvenç ise ''10 yıldır Ak Parti Hükümeti Türkiye'yi şantiye'ye çevirdi. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma ve bir çok alanda büyük hizmetler yaptı. İnşallah yeni bir heyecanla biz de bu hizmetlere yeni hizmetler katacağız'' diye konuştu.

     Güvenç, 6 milletvekilinin kol kola vererek, teşkilatın her kademesindeki kardeşleriyle birlikte Andırın ilçesindeki problemleri de başarılı bir şekilde çözüme kavuşturacağını kaydetti.

     Milletvekilleri, geçtiğimiz günlerde Bitlis'in Hizan ilçesinde şehit olan polis memuru Yasin Höbek'in baba evini de ziyaret ederek, şehidin ailesiyle sohbet ettiler.

     Ziyaretlerde, Belediye Başkanı Baki Tezcan, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Avcı, İl Genel Meclis Üyeleri Adil Öksüz, Behzat Kama, Mehmet Gelir de hazır bulundu.

AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.