Ünal ve Güngör’le çarşı Pazar sohbetleri

31 Mart seçimleri için tam saha çalışan Ak Parti teşkilatı milletvekilleri ve Belediye Başkan adayları ile bütün Kahramanmaraş’ı kapsayan programlar yaparak vatandaşlara ulaşmayı hedefliyorlar.

Bu hedefe ulaşmış gibi bir görüntü var. Bu gün Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Mahir Ünal ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör ile çarşı gezilerine katıldım.

Sayın Ünal çok yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Girdiği bir işyerinde neredeyse yarım saatte ancak çıkabiliyor. Vatandaşların sorunlarını dinliyor ve anında ilgili birimleri arattırarak sorunun çözümü noktasında irade gösteriyor.

İyi bir hatip olan Kahramanmaraş’ın neredeyse bütün sorunlarına vakıf olan Sayın Ünal kadınlarla, çocuklarla da sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

whatsapp-image-2019-03-06-at-11.35.31(1).jpeg

Hemen hemen aynı bölgede çarşı ziyareti yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile de birkaç esnafı ziyaret ettik. Esnafların talepleri vatandaşların beklentilerini büyük bir dikkat ile dinleyerek yer yerde notlar alan Güngör siyasete tamamen ısınmış durumdadır. Samimi, içten ve babacan tavırları ile dikkatleri kendine çeken Güngör uçuk kaçık laflar yerine ilkeli, sakin ve her şeye hakim bir görüntü vererek de vatandaşların takdirini kazanıyor.

Aksu Tv’de yaptığımız 5 Mart 2019 tarihli artı eksi de Pazar günü Osmaniye’de düzenlenen 9. Tirşik Şölenine katılmıştık. Orayı anlattık. Hayrettin Güngör ile Ali Öztunç’un projelerinden söz ettik. Her iki isimde çevre konusunda duyarlı bir yaklaşım ortaya koyduklarını ifade ettik.

Ve dedik ki; Kazanan Kahramanmaraş olsun.

Siyaset Kahramanmaraş genelinde gerilimden uzak, adaylar birbirlerine saygılı bir üslup kullanarak seçim çalışmaları yürütüyorlar.

whatsapp-image-2019-03-06-at-11.35.31.jpeg

Aksu Tv’deki programımıza 2 Nisan 2019 tarihine kadar ara verdik. 31 Mart gününe kadar ilçeleri ve seçime katılan siyasi partilerin çalışmalarına katılarak siyasi ortamı, vatandaşın beklentilerini dilimizin dönüğünce, gözlemleyebildiğimiz kadarıyla yansıtmaya çalışacağız.

31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi