Bakanlık İle Taçlanmalı Zaferimiz

1 Kasım seçim sonuçları Türkiye’nin geleceği ile birlikte Kahramanmaraş’ın da geleceğinin de bir nişanesi olmuştur.

1 Kasım seçimleri öncesi araştırma şirketlerinin ortaya koydukları  % .. lık dilimlerin tam tersi bir oranla AK Parti tek başına iktidar olacak oy oranına sahip oldu. Bu seçim Türkiye’nin ve Muhammed Ümmeti’nin geleceği için çok önemli bir dönemdi. Dünyada ki tüm Müslüman ülkeler, bu seçimde Ak Parti için dua ederken sabırsızlıkla da seçim sonuçları bekliyorlardı.

Seçim sonuçları bir farklılığı ortaya çıkardı ki, anketçileri ters köşe etti ve aslında Araştırma şirketlerinin Türk milletine ne kadar yabancı olduklarını da ortaya koydu.  Bu gün seçim kutlamalarını sadece Türkiye değil, dünyada ki birçok ülke kutluyor ve Avrupa ülkelerinin hepsinde kutlamalar gerçekleştiriliyor.   Bu kutlamaları gerçekleştirenlerin sadece Türk kökenli vatandaşlar değil, bir zamanlar Osmanlı Devletinin himayesinde bulunan milletler de kutlama yapıyor. Gerçek başarı Ak Parti adına tamda olarak budur.

Duran Teyzemiz var bizim, günün açıklaması ondan geldi. Şöyle diyordu telefonun diğer ucundan; ‘’Allah yardımcıları olsun oğlum, 7 Hazirandan dersini çalışanlar 1 Kasım da hak ettiklerini elde ettiler. Keramet başka yerde değil, Keramet tam olarak bu millette evladım.’’

Evet, Türk milleti tam olarak bu seçimde bunu gerçekleştirdi. Yaşadığı coğrafyanın hakkını verdi. Çanakkale ruhunu alevlendirdi. Birlik ve beraberliği ortaya koydu. Bu gün sadece Türk Milleti değil, dünyada ki tüm mazlum halklar sevindi.

1 Kasım seçimlerinin asıl kazananı ise Kahramanmaraş’tır. Ülke genelinde oy sıralamasına bakar isek en çok oyu vermiş 3. Şehir Kahramanmaraş. Rize, Konya, Karaman bu seçimde en yüksek oyu vermiş olsalar da Ak Partiye, vermeleri için en büyük geçerli sebepleri; Cumhurbaşkanının Rizeli olması ve Başbakanın Konyalı olmasıydı. Tabii ki her halükarda desteklerini en iyi şekilde vereceklerdi. Peki, Kahramanmaraş olarak biz kime verdik. Ne Cumhurbaşkanı nede Başbakan hemşerimiz değil. Kaldı ki bu zamana kadar Ak Parti döneminde bir BAKAN’IMIZ dahi olmadı. Bu yönden baktığımız zaman ülkenin geleceği için en yüksek oyu veren şehir KAHRAMANMARAŞ tır.

Bu seçimde Kahramanmaraş mozaiği AK Partiyi tam anlamıyla ateşlemiştir. Tam olmasa da %72 lik bir oyla Ak Partiyi desteklemiş 7 milletvekili vermiş bir şehirdir. Yeni kurulacak AK Parti hükümetin de Kahramanmaraş, 1 değil 5 bakanlık da alsa yeridir. Çünkü yolları tam olarak bitirilmemiş, stadyum projesi verilmemiş, hızlı treni muallâk olan bir şehir %72 oy vermiş.

Artık Kahramanmaraş’ın için ne yapılsa azdır. Hava Limanı, Stadyum, Yollar, Okullar, Hızlı Tren, Tele Ferik, Konutlar vs. Aklınıza ne geliyorsa Kahramanmaraş için yeni dönemde yok diye bir şey olmamalıdır.  

Kahramanmaraş, milletvekillerinden BAKAN görmek için sabırsızlanıyor. Mahir Ünal Bey için ortalık da dolaşan Başbakan yardımcısı olacak söylemi emin olun bu şehir için yeterli değildir. Bu şehre bu dönem BAKANLIK verilmezse yazık ederler.

Artık söz Kahramanmaraş’ın, bu seçim hem Türkiye’nin hem de bir BAKANI dahi olmamasına rağmen en yüksek oyu veren Kahramanmaraş’ındır.

Muhabbetle Kalın… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa ALYAZ Arşivi