Şehrimizin Gelişimi Artarak Devam Edecek

Şehrimizin Gelişimi Artarak Devam Edecek
Kadın Kolları Akdeniz Bölge Teşkilat Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Kahramanmaraşımız için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah şehrimizin gelişimini artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Kadın Kolları Akdeniz Bölge Teşkilat Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Kahramanmaraşımız için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah şehrimizin gelişimini artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kadın Kolları Akdeniz Bölge Teşkilat Toplantısına katıldı. Ramada Otel’de gerçekleştirilen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Habibe Öçal, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okur, çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. Hizmetten Değil İsraftan Tasarruf Kahramanmaraş’ta yatırımların artarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Güngör, “Her bir şehrimizin kendine özgü bir hikâyesi var. Kahramanmaraş’ımızın da kendine özgü hikâyesi, potansiyeli ve değerleri var. Bizler bu potansiyeli öne çıkarmak için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılamaz denen birçok şeyin üstesinden geldik. Bizler de yerel yönetimler olarak şehrimizi daha geliştirmeye ve güzelleştirmeye çalışıyoruz. Yatırımların sürdürülebilir olmasına çok önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren sürdürülebilir bir mali yapı çerçevesinde yatırımlarımızı hayata geçirdik. Biz hizmetten asla tasarruf etmiyoruz, israftan tasarruf ediyoruz. Geçtiğimiz üç yılda Kahramanmaraş’ımız için 1 Milyar TL tutarında yatırım hayata geçirdik. Bu yıl yatırım hedefimiz ise 1.7 Milyar TL. Buna ek olarak bütçe dışından AB fonları ve bakanlıklarımızdan 2 Milyar TL’nin üzerinde de kaynak elde ettik. Bakanlıklarımızla ve diğer paydaş kurumlarımızla istişareler neticesinde yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

akdeniz-bolge-toplantisi-5.jpeg

HER ALANDA GÜÇLÜ KADINLAR

AK Parti Kadın Kolları Akdeniz Bölge Teşkilat Toplantı’nın Kahramanmaraş’ta gerçekleşmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, “Fırsat verildiğinde kadınların çok büyük işlere imza atabileceğine hep birlikte şahit olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle kadın kardeşlerimiz artık sosyal sahada güçlü, ekonomik özgürlüklerini kazanmış ve sosyal statülerini bilinçli şekilde muhafaza edebilir hale geldiler. Onlarla ne kadar iftihar etsek az” ifadelerini kullandı.

akdeniz-bolge-toplantisi-7.jpegakdeniz-bolge-toplantisi-8.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.