Pakdil Kadın Kolları Toplantısına Katıldı
Adıyaman'da bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak için Adıyaman'a gelen TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, Kayseri Milletvekili Yaşar Kanayel, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, Şevket Gürsoy, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, AK Parti İl Başkan Yaşar Güleş, İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin parti binasında bir araya geldiler. Partide bir süre sohbet eden milletvekilleri ve diğer davetliler daha sonra kadın kollarının toplantısına katıldı.
Kadınlar ile bir süre fikir alış verişinde bulunan milletvekilleri, belediyenin hizmetlerini kadınlara sordu. Kadınlar belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek, belediyenin kente güzel hizmetleri olduğunu söylediler.
Meclis Başkanvekili Nevzat Pakdil ise, bayanların belediye hizmetlerinden memnun olmasının güzel bir olay olduğunu dile getirdi.
(İHA)

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.