Kahramanmaraş fırıncılar odasında bir devrin sonu! Yeni başkan belli oldu!

Kahramanmaraş fırıncılar odasında bir devrin sonu! Yeni başkan belli oldu!
Kahramanmaraş’ta Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası’nın olağan genel kurulunda başkanlık yarışı büyük çekişmeye sahne oldu.

Üç adayın yarıştığı seçimde delegelerin tercihi Halil Altun’dan yana oldu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği bünyesinde faaliyet gösteren odanın genel kurulu, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda mevcut Başkan Erol Güneş ile Davut Akdere ve Halil Altun başkanlık için yarıştı.

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak sayım yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda Halil Altun 105 oy alarak seçimi kazandı. Davut Akdere 100 oyda kalırken, mevcut başkan Erol Güneş ise 75 oy aldı.

Bu sonuçla birlikte Halil Altun, Kahramanmaraş Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası’nın yeni başkanı olarak göreve seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.