Vali Ünlüer ve Başkan Mahçiçek, Türk bayrağına ilmek attı!

Vali Ünlüer ve Başkan Mahçiçek, Türk bayrağına ilmek attı!
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesi kapsamında Türk bayrağına ilmek attı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesi, kapsamında Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, Divanlı Mahallesi Muhtarı Atilla Erimhan, Turan İlkokulu Müdürü Bekir Özçelik ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Proje hakkında Vali Ünlüer’e bilgiler veren Dulkadiroğlu ilçesi Turan İlkokulu Müdürü Bekir Özçelik: "Biz 1 Aralık itibarıyla 2,5 ay sonra yola çıktığımızda, şehit şüheda adına şehitleri unutmamak, unutturmamak amacıyla ’Her Şehide bir ilmek, arkasından Fatiha’nı oku’ projesi başlattık. Bu proje kısa sürede kampanyaya dönüştü. Şu ana kadar 7’den 77’yi, ayırmadan esnaf, kamuda çalışanlar, köylüler ve tüm halk projeye destek verdi." dedi.

Müdür Özçelik ayrıca, projenin 1915 Çanakkale şehitleri, 253 bin şehit, 1915’ten günümüze kadar 415 bin şehit ve 6 Şubat’ta kaybettiğimiz canlarımız adına 430 bin ilmekten oluşan bayrağın 18 Mart’a kadar tamamlanacağını ifade etti.

0g1a0016.jpg

Vali Ünlüer’de, bu anlamlı projenin bir parçası olarak şanlı Türk bayrağına ilmek attı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ünlüer, “Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve vefa örneği sunmak amacıyla hayata geçirilen bu projede, ne kadar çok insanın eli değerse, ne kadar çok insan ilmek atarsa, bu bayrağın kutsiyeti o kadar çok artacaktır. Bu anlamlı projeyi hayata geçiren Turan İlkokulu idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN MAHÇİÇEK; “BİZ DE BİR İLMEK ATTIK”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i de ziyaret eden heyet Başkan Mahçiçeğe bilgi verdi.

Başkan Mahçiçek ise “Turan İlkokulu ve Onikişubat İlkokulu'nun iş birliğinde başlatılan "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesi kapsamında şehitlerimize ithafen 430 bin ilmekten oluşan şanlı bayrağımıza biz de bir ilmek attık.

430040024-942762893887130-2159480402236943420-n.jpg

18 bin kişinin katılacağı projeyle ortaya çıkacak bayrağımız, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Çanakkale'de sergilenecek.

Bu anlamlı çalışmaya imza atan ve bizleri de ziyaret ederek onurlandıran Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, Divanlı Mahallesi Muhtarı Atilla Erimhan, Turan İlkokulu Müdürü Bekir Özçelik ve beraberindeki eğitimci kardeşlerimizi tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.