TİMBİR’e Başkentten ödül geldi

TİMBİR’e Başkentten ödül geldi
Timbir Ankara Temsilcisi Ankhaber Gazetesi’ne Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü verildi

Türkiye ve Ankara’nın en büyük sivil toplum çatı kuruluşlarından Başkent Ankara Meclisi’nin (BAM), düzenlediği iftar programına katılım yoğun oldu. Programda TİMBİR Ankara Temsilcisi ANKHABER Gazetesi’ne “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü”nün yanı sıra Başkent Ankara Meclisi’ne yeni katılan kuruluşlar ile İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu’na da sertifikaları verildi.

whatsapp-image-2022-04-11-at-22-16-59.jpeg

Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ın ev sahipliğindeki iftar programında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, ATO Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan ile ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç’a “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” takdim edildi. İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Başkanı Dr. Süleyman Basa da BAM’a katılım sertifikası aldı.

whatsapp-image-2022-04-11-at-22-17-02.jpeg

İftar programı ve “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” törenine BAM Yönetim Kurulu Üyeleri, üye dernek ve kuruluşların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

whatsapp-image-2022-04-11-at-22-17-09.jpeg

NEVZAT CEYLAN’DAN TEŞEKKÜR

Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, törende yaptığı konuşmada, “Bizim kuruluş amacımız Ankara’ya aidiyet duygusu artırmaktır. Bu konuda katkı ve destek sunan Federasyon Başkanlarımıza ve STK’lara teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.