Mahir Ünal: Türkiye Azerbaycan’ın yanındadır

Mahir Ünal: Türkiye Azerbaycan’ın yanındadır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan gerilim hakkında açıklamalarda bulundu. Ünal, Türkiye’nin her zaman Azerbaycan’ın yanında olduğunu dile getirdi.

Yıllardır gerilimin yüksek olduğu Azerbaycan-Ermenistan hattında bu sabaha karşı yine tansiyon arttı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yaptığı son dakika açıklamasında Ermenistan’ın sivil yerleşim yerine saldırı düzenlediğini ve çok sayıda masum sivilin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Yapılan açıklamada yerel saatle 06.00 sıralarında Ermenistan ordusunun büyük çaplı bir saldırı düzenlediği ve sınıra yakın bölgede insanların yaşadığı alanlara ateş açtığı belirtildi. Yetkililer sivil halktan ölen ve yaralanan olduğunu açıklarken, birçok binanın da kullanılamaz hale geldiğini duyurdu.

“TÜRKİYE AZERBAYCAN’IN YANINDADIR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Uluslararası hukuku ayaklar altına alarak sivil yerleşim yerlerine saldıran, bölgenin barış ve istikrarına kast eden Ermeni işgalcilere karşı her zaman Türkiye can Azerbaycan'ın yanındadır. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.