Mahir Ünal CHP liderini eleştirdi: Bu zihniyet ile mücadelemizi sürdüreceğiz

Mahir Ünal CHP liderini eleştirdi: Bu zihniyet ile mücadelemizi sürdüreceğiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ünal’dan cevap geldi.

Ünal, “Ana muhalefet liderinin başındaki zat, Cumhurbaşkanımız’a sarf ettiği şuursuz sözleriyle haddini aşmaya devam ediyor. Sizler Türkiye’de ahlaklı siyaset yapmayı bitirdiniz. Kirli iftiralarınızla siyasete leke süren bir milli güvenlik sorunusunuz. CHP her zaman en iyi yaptığı şeyi bugün de yapmaya devam ediyor. Gündem değiştirmek! Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Partisinde yaşanan elim olayları unutturmak için gündemi saptırmasına ve bunu Cumhurbaşkanımız’a hakaret yoluyla yapmasına asla izin vermeyeceğiz. CHP, durduğu yerde saymaktan, ortalığı karıştırıp suni gündem üretmekten başka bir işe yaramıyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana kendini yenileme kabiliyetiyle geleceğe yürürken, CHP ise vesayetçi zihniyetin kalıntısı olarak Türkiye’nin önüne set çekmeye devam ediyor. Ama biz her zaman bu zihniyet ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki demokrasinin sahibi millettir. Son söz her zaman milletimize aittir. Bu alçak iftiraların hesabını milletimize veremeyeceksiniz. Kılıçdaroğlu’nu hadsiz açıklamalarından dolayı kınıyor ve kendisini aziz milletimize havale ediyorum” diye cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.