Kahramanmaraş'ta Geçici Çarşılar artık daha konforlu!

Kahramanmaraş'ta Geçici Çarşılar artık daha konforlu!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, kent vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalarda, Piazza AVM yanındaki geçici iş yerleri için yapılan altyapı faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından, bölgeye sıcak asfalt döküm işlemine başlandı.

Yeni Kahramanmaraş projesini hayata geçirmek adına devam eden kalıcı konut ve iş yeri inşaatlarına paralel olarak, şehrin ticaretinin canlanması için geçici çarşılar oluşturuluyor.

Bu girişimlerden biri de, Trabzon Caddesi üzerinde bulunan ve yeniden tasarım sürecinde Piazza AVM yanına taşınan işletmeler için yürütülmekte. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu geçici çarşılarda da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

asfalt-3.jpg

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonunda görev yapan ekipler, zemin hazırlıklarını tamamladıkları geçici çarşılara şimdi de sıcak asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar, geçici çarşılarda daha düzenli ve konforlu bir alışveriş ortamı yaratmayı amaçlıyor. Yoğun bir çaba ile yapılan bu iyileştirmelerle, Kahramanmaraş'ta alışveriş deneyimi yeni bir kaliteye kavuşacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.