Kahramanmaraş’ta engellilere büyük destek! 53 tekerlekli sandalye sahibini buldu!

Kahramanmaraş’ta engellilere büyük destek! 53 tekerlekli sandalye sahibini buldu!
Sosyal belediyecilik anlayışını öne çıkararak çeşitli faaliyetler yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireylere destek olmak amacıyla kolları sıvadı.

Tayvan Büyükelçiliği ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile güçlerini birleştiren Belediye, engellilere yönelik olarak önemli bir yardım kampanyasını hayata geçirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kendini toplumsal duyarlılık ve engellilerin yaşam kalitesini artırmaya adayan projeleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor.

tekerlekli-sandalye-destegi-8.jpg

Anlamlı ve etkili bir destek kampanyasını hayata geçiren Belediye, Tayvan Büyükelçiliği ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliği ile özel gereksinimli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak 43 adet manuel ve 10 adet akülü tekerlekli sandalyeyi kullanıma sundu.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ'NDE SEVİNÇLİ TESLİMAT

Bu önemli etkinlik, Kahramanmaraş Engelsiz Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen bir törenle taçlandırıldı.

tekerlekli-sandalye-destegi-5.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi'nin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, toplam 53 adet tekerlekli sandalye özel gereksinimli vatandaşlara teslim edilerek onların yüzlerinde mutluluk oluşturdu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.