İyi ki doğdun kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir

İyi ki doğdun kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir
15 Temmuz hain darbe girişiminin kahramanlarından Ömer Halisdemir doğum gününde dualarla anılıyor.

Türkiye, 3 yıl önce karanlıklara gömülecekken, halkın iradesi, tecelli etmiş, göğsünü tanklara siper eden Türk milleti, darbeciler karşısında galip gelmişti. 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi gecesinde darbeci Semih Terzi’yi öldürerek, darbenin gerçekleşmemesinde büyük rol oynayan Astsubay Ömer Halisdemir, büyük bir kahramanlık örneği göstermiş ve ardından kalleş FETÖ yandaşları tarafından şehit edilmişti.

İşte o kahraman askerimiz Ömer Halisdemir, doğum gününde Türk Milleti tarafından dualarla ve saygı ile anılıyor. FETÖ'cü teröristlere Özel Kuvveter Komutanlığı'nı canı pahasına teslim etmeyen ve darbenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir'in bugün doğum günü. Bir millet onu şükranla ve dualarla anıyor.

Yer yarılmadıkça, gök üstümüze çökmedikçe, bizdeki birlik bitmedikçe Allah’ın izni ile bu ülkeyi, bu ülküyü kimse dize getiremez. 

Vatan toprağını her bir köşesinde doğu gününde saygı ve rahmetle anılan, gösterdiği kahramanlık destanı ile gelecek nesillerin de kahramanı olan Ömer Halisdemir’i doğum gününde rahmetle ve özlemle anıyoruz.

İYİ Kİ DOĞDUN KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ!

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.