Berat Albayrak’ın istifa iddiaları sosyal medyada gündem oldu! Berat Albayrak istifa mı etti?

Berat Albayrak’ın istifa iddiaları sosyal medyada gündem oldu! Berat Albayrak istifa mı etti?
'Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa mı etti?' soruları haberler sosyal medyada en çok etkileşim alan gündem oldu. Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan haberlere binlerce kullanıcı yorumda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, birkaç saat önce resmi İnstagram hesabından istifa ettiğini duyurmuştu. Yaşanan gelişme sonrası herkes 'Berat Albayrak istifa mı etti?' soruları sormaya başladı. Bakan Albayrak’ın Twitter hesabına ulaşılamazken, hesabın hacklendiği düşüncesi yayıldı.

Yaşanan gelişme dünya basınında da geniş yankı bulurken, Bloomberg ve BBC, Berat Albayrak'ın istifa kararını doğruladı.

Gazeteci İsmail Saymaz: AK Partili kaynaklarım, Bakan Albayrak’ın istifasını doğruluyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu istifayı onaylayıp onaylamayacağı şimdilik belli değil.

Melih Gökçek: "5 seneden beri ülkesi için büyük atılımlara imza atan birisi. İstifasına üzüldüm."

AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Mehmet Muş: "Berat Albayrak'ın Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz"

AK Parti Grup Başkanı Bostancı: Sayın Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz. Konu her bakımdan Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirindedir.

Alaattin Çakıcı: "Muhalefet baskısından görev değişikliğine uğratılmışsa devletimizin başı Cumhur ittifakının yıllardır yıpratmak isteyen muhalefete şunu göstermiştir. Devletin bekası için gerekirse kolumu keserim, devlet ve milletimiz için bu istifa ile ekonomi düzelecekse hayırlara vesile olsun."

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati: “Biz sizi çok seviyor, size inanıyor ve güveniyoruz Sn. Bakanım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.