Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş’ta aşı uygulama merkezi açıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş’ta aşı uygulama merkezi açıyor
Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Beşiktaş Kaymakamlığı ve Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle aşı uygulama merkezi...

 Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Beşiktaş Kaymakamlığı ve Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle aşı uygulama merkezi kuruyor.

BAU AÇIKLAMASINA GÖRE, AŞILAMAYA DESTEK OLMAK AMACIYLA KURULAN MERKEZ, MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE HİZMET VERECEK.

Dünyada her geçen gün binlerce kişinin ölümüne sebep olan Kovid-19 salgını farklı varyantlarla ülkelerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Kovid-19’a karşı en güçlü silah ise aşı. Küresel çapta, ikinci doz aşı olmak üzere şimdiye kadar uygulanan doz sayısı 5 milyara yaklaşırken, Türkiye’de ise üçüncü doz da dahil olmak üzere uygulanan aşı miktarı 95 milyonu buldu.

KABİNE TOPLANTISININ ARDINDAN AÇIKLANAN YENİ KARARLAR DOĞRULTUSUNDA, AŞILAMA ORANLARININ ARTIRILMASINA DESTEK OLMAK AMACIYLA KOLLARI SIVAYAN BAU, BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI VE BEŞİKTAŞ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE BEŞİKTAŞ’TA AŞI MERKEZİ KURUYOR. DİLEYEN HERKESİN KOLAYLIKLA BAŞVURARAK AŞISINI OLABİLECEĞİ MERKEZDE, BAU TIP FAKÜLTESİ DOKTORLARI VE İLÇE SAĞLIK KURUMU PERSONELİ HİZMET VERECEK.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.