ASRİAD Ankara'da Mustafa Hamarat güven tazeledi

ASRİAD Ankara'da Mustafa Hamarat güven tazeledi
İSTANBUL(AA) - Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Ankara Şubesi Başkanlığı'na Mustafa Hamarat yeniden seçildi.ASRİAD'dan yapılan açıklamaya göre,...

 Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Ankara Şubesi Başkanlığı'na Mustafa Hamarat yeniden seçildi.

ASRİAD'dan yapılan açıklamaya göre, 2019 yılı temmuz ayında kurulan Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Ankara şubesinin 2'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

GENEL KURULDA ŞUBE BAŞKANI AV. MUSTAFA HAMARAT GÜVEN TAZELEDİ.

ASRİAD Genel Başkan Yardımcıları Cemil Yıldız ve Muhammed Yumakgil ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Uruç ve İsmail Hakkı Kuran'ın da katıldığı gnel kurulda ilk olarak divan başkanlığı seçimi yapıldı. Muhammed Yumakgil'in divan başkanlığına seçilmesini müteakip genel kurul gündemi ele alındı.

Açıklamada genel kuruldaki konuşma yer verilen Hamarat, ASRİAD'ın misyon ve vizyonuna uygun olarak üyelerinin bilhassa ticari alanda büyümeleri ve gelişmeleri için çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Hamarat, Türkiye'nin bilhassa son dönemde ihracat alanında gösterdiği gelişmeden duydukları memnuniyeti de vurguladı.

ASRİAD GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEMİL YILDIZ İSE ANKARA ŞUBESİNİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARA BÜYÜK ÖNEM VERDİKLERİNİ VE DİKKATLE TAKİP ETTİKLERİNİ BELİRTEREK ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA HAMARAT VE YÖNETİM KURULUNUN YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA ÇITAYI HER YIL DAHA YÜKSEĞE TAŞIDIĞINI İFADE ETTİ.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.