3 Yaşındaki Çocuğu Kene Isırdı

3 Yaşındaki Çocuğu Kene Isırdı
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde üç yaşındaki çocuğun göğüs bölgesine yapışan kene, hastanede yapılan operasyon ile alındı.

 

Alınan bilgiye göre, Elbistan ilçesi Kümbet Mahallesi Üç Yonca Sokak’ta ikamet eden Koca ailesinin en küçük çocukları 3 yaşındaki Furkan Koca’yı kene ısırdı. Çocuğun kıyafetlerini değiştirirken keneyi fark eden anne Suna Koca, oğlunu hemen hastaneye götürdü. Kene, hastanede yapılan operasyon ile alındı.

  Anne Suna Koca, “En küçük oğlum Furkan bahçede oynadıktan sonra eve geldi. Oğlum yemek yerken üzerine çay döktü. Ben de oğlumun kıyafetlerini değiştirdiğim esnada göğüs bölgesinde kara bir böcek gördüm. Yakından baktığımda kene olduğunu fark ettim. Bunun üzerine keneye hiç dokunmadan eşimle birlikte çocuğu hastaneye götürdük. Acil servis bölümünde doktorlar tarafından kene çıkarıldı. Oğlum hastanede kontrole alındı. Yapılan tahlillerde herhangi bir enfeksiyon olmadığı belirtildi. Çok korktuk. Yaşadığımız mahallemizin ilaçlanmasını talep ediyorum” dedi.

  Mahalle sakinlerinden Hafize Saykın de, “Komşumuz yeni taşındı. Çocuğunu kene ısırdı. İlgili kurumlardan mahallemizde ilaçlama çalışması yapılmasını talep ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.