Şekerbank'tan esnafa ''kahraman kredi''

Şekerbanktan esnafa kahraman kredi
Anadolu'daki illeri milli günlerinde esnafın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdiklerini dile getiren Yıldız şu bilgileri verdi:

 

 

 

KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Şekerbank, Kahramanmaraş'ın 92. kurtuluş gününe özel ''kahraman kredi'' kampanyası başlattı.

     Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Kahramanmaraş'ın 92. kurtuluş gününe özel ''kahraman kredi'' kampanyası başlattıklarını kaydeden Yıldız, kampanyanın Afşin, Elbistan ve Kahramanmaraş şubelerinde 6-17 Şubat tarihlerinde devam edeceğini belirtti.

     Anadolu'daki illeri milli günlerinde esnafın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdiklerini dile getiren Yıldız şu bilgileri verdi:

     ''Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz. Şekerbank'ın küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan Kahramanmaraşlı müşterilerine düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak.''

     Kredi kampanyası kapsamında, Kahramanmaraşlı esnaf ve küçük işletmeler, 30 bin liraya kadar kredi kullanabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.