Sanko Makina Rusya Pazarında Büyüyor

Sanko Makina Rusya Pazarında Büyüyor
Sanko Holding iş ve tarım makinaları grup başkanı Sami Konukoğlu: ‘’Rusya pazarı bizim için çok önemli, bu pazara girdiğimiz için memnunuz ve büyümeyi hedefliyoruz’’

 

Sanko Makina, yeni girdiği Rusya pazarından daha büyük pay almayı hedefliyor.

Sanko Makina Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’nin Rusya bayileri toplantısı Gaziantep Dedeman Otel’de yapıldı. SankoMakina’nın Rusya’daki bayilerinin katıldığı toplantıda, bu yılki satışları değerlendirildi ve 2013 yılı planları görüşüldü.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Rusya pazarına yeni girmelerine rağmen elde ettikleri başarıdan son derece memnun olduklarını söyledi.

Rusya pazarınınSanko Makina için çok önemli olduğunu belirten Konukoğlu, “Bu pazardaki satışlarımızdan memnunuz. Önümüzdeki yıllarda daha yüksek pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Sizlerden beklentim çift haneli pazar payına ulaşmanız” dedi.

Müşteri memnuniyetinin satıştan önce geldiğine dikkat çeken Konukoğlu, bayilerin de de aynı hassasiyeti göstermesini istedi.

Konukoğlu, konuşmasının ardından 2012 yılında başarılı bir performans sergileyen Rusya bayilerine plaket verdi.

Bu arada, ikili iş görüşmelerinin de yapıldığı toplantı kapsamında Rusya bayilerine SankoMakina’nın iş makinaları üretim tesisleri gezdirildi.İmalat hattında inceleme yapan bayilere yeni makinalar tanıtıldı, tanıtıcı bilgiler verildi.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultra modern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.   

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat, kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.