Sanko Makina Ankara’da Gücüne Güç Kattı

Sanko Makina Ankara’da Gücüne Güç Kattı
Sanko Makina Ankara Yetkili Servisi Şimşek Makina, OSTİM’deki yeni yerinde hizmete girdi.

 

Ankara iş çevrelerinden çok sayıda temsilcinin katıldığı açılışta konuşan Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü ve Ostim Başkanı Orhan Aydın, Şimşek Makina gibi yetkili servislerin büyüdüğünü görmekten mutlu olduklarını söylediler.

Şimşek Makina sahibi Ramazan Şimşek, yeni binada Sanko Makina iş makinası kullanıcılarına daha iyi hizmet vereceklerini kaydetti.

Açılış töreninde sergilenen Doosan ve MST marka iş makinaları ile ilgilenen konuklara, Sanko Makina ve Şimşek Makina uzmanları tarafından ayrıntılı bilgiler verildi.

Tören, bahçede düzenlenen mangal partisi ve canlı müzik dinletisi ile sona erdi.

654.20120718125541.jpg

SANKO MAKİNA

Temsilcisi olduğu Güney Kore menşeili Doosan marka iş makinalarını yıllardır başarı ile Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturan SankoMakina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultra modern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.   

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat, kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

655.20120718125558.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.