Şahin Balcıoğlu Üniversiteli öğrencilere sevgiyi anlattı

Şahin Balcıoğlu Üniversiteli öğrencilere sevgiyi anlattı
Kahramanmaraş’ın başarılı sanayicilerinden biri olan Şahin Balcıoğlu iş tecrübelerini öğrencilerle paylaşırken sevgi ve başarıyı öne çıkardı

Kahramanmaraş’ın başarılı sanayicilerinden biri olan Şahin Balcıoğlu iş tecrübelerini öğrencilerle paylaşırken sevgi ve başarıyı öne çıkardı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu tarafından Çabasan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkan Yardımcısı Şahin Balcıoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Sevgi ve Başarı” konulu söyleşi düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı yaptı. “Sevgi olmadan başarı olmaz.” diyen Rektör Yardımcısı Saltalı, başarıya ulaşmanın en önemli yolunun severek çok çalışmak olduğunu ifade etti.

Milli Kültür Hareketi Öğrenci Topluluğu Başkanı İlahiyat Fakültesi öğrencisi Emre Akbaba da kısa bir selamlama konuşması yaparak topluluk faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.

Açılış konuşmalarının ardından Çabasan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Sevgi ve Başarı” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. “Başarının en önemli anahtarı sevgidir.” diyen Balcıoğlu, başarı için sadece paranın yeterli olmadığının altını çizdi. Hayatın olumlu ve olumsuz bütün durumları içerisinde barındırdığını ifade eden Şahin Balcıoğlu, hem iş hayatında hem de özel yaşamda başarılı olmak için hedefler koymak gerektiğini söyledi.

Söyleşinin ardından üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak tarafından Şahin Balcıoğlu’na günün anısına plaket takdim edildi.

.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.