Kuveyt Türk Fiziki Altın Toplama Günleri Gerçekleştiriyor

Kuveyt Türk  Fiziki Altın Toplama Günleri Gerçekleştiriyor
Kahramanmaraş Şubesi’nde 23–24-25 Mayıs tarihlerinde fiziki altın toplama günleri yapılacak.

 

Kuveyt Türk Katılım Bankası, altın konusundaki öncülüğünü devam ettirerek ve birçok müşterisinden gelen talebi de göz önünde bulundurarak, altın hesapları için fiziki altın kampanyasına devam ediyor.

Kuveyt Türk, yaklaşık bir senedir İstanbul Altın Rafinesi (İAR) ile ortaklaşa yaptığı altın toplama günlerine, Kahramanmaraş Şubesi’nde 23–24-25 Mayıs tarihlerinde devam ediyor.

Bu hizmetle birlikte, Kuveyt Türk müşterilerine yastık altındaki, ya da takılık altınlarını fiziki olarak şubeye getirip yatırma imkânı sunuyor. Altın toplama kampanyası ile yeni evli çiftler, takılık altını olanlar, yastık altı birikimi yapanlar için avantajlı bir hizmet sunuyor. Bu yeni hizmette, açılacak altın hesaplarından hesap işletim ücreti alınmıyor.

Altın toplama kampanyası ile takılık altınlar şubelerde değerinde bozdurularak altın hesabı açılabiliyor ve yastık altındaki birikimler de bankadaki altın hesabına doğrudan aktarılabiliyor. Böylece, çalınma riski olmadan yatırımlar bankada 24 ayar altın olarak değerlendirilirken, yatırılan altınlardan kâr payı alınabiliyor.

Müşteriler; ellerinde bulunan altın kolye, bilezik, cumhuriyet altını v.b. sarrafiye, ya da takı olarak sakladıkları altınları şubeye getirerek, İstanbul Altın Rafinerisi uzmanları tarafından değer ölçümü yapıldıktan sonra 24 ayara çevrilip, Altın Hesabı açtırarak hesaplarına yatırabiliyorlar. 

Kuveyt Türk Kahramanmaraş şube müdürü Mehmet Boztoprak  “Türk halkının altına yatırım alışkanlığı geçmişten günümüze devam etmektedir. Kuveyt Türk olarak Altın Toplama kampanyası ile müşterilerimiz çalınma riski taşımadan ve altınları hangi ayar olursa olsun hesaplarına yatırabiliyorlar. Altın veren ATM, Altına Altın Katılma Hesabı, Altın Çek gibi geniş ürün yelpazesi ile müşteri beklentilerini ve memnuniyetini en yüksek seviyede karşılamayı hedefliyoruz ” dedi
Avantajları
• Banka güvencesi 
• Saklama maliyetinden kurtulma
• Altınlarının üzerinden kar payı alma imkânı.
• Evde çalınma riskinin ortadan kalkması

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.