Kahramanmaraş’ta 4+4+4 Yeni Eğitim Sistemi Hazırlıkları

Kahramanmaraş’ta 4+4+4 Yeni Eğitim Sistemi Hazırlıkları
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, 4+4+4 yeni eğitim sistemine geçiş sürecinde herhangi bir problem yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

 

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, her yeni sistem geçişinde sorunların olabileceğini ancak bunları asgariye indirmek için önlemlerin alındığını, mevcut okul binalarının yeni eğitim sistemine göre yeniden düzenlendiğini, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında bazı okulların 4 yıl süreli ilkokul, bazı okulların ise 4 yıl süreli ortaokul, İmam Hatip Ortaokul ve lise olarak yapılandırıldığını, yerleşim yeri özelliğine göre bazı ilköğretim okullarının da ilkokul ve ortaokul olarak birlikte eğitim-öğretime devam edeceğini bildirdi.

650.20120616120854.jpg

 Alkan, Yeni eğitim sisteminde problemler yaşanmaması için tüm okulların hinterlant çalışmalarının şube müdürü Ahmet Akküncü başkanlığında kurulan komisyonca yeniden düzenlendiğini, Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce de destek alındığını ve bu konuda sona yaklaşıldığına dikkat çekti. MEM-BASIN

651.20120616120907.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.