ING Bank’a Selim Odabaşı atandı

ING Bank’a Selim Odabaşı atandı
Kahramanmaraş İng Bank Şubesi Müdürü Aydın Sarkuş’un emekli olması nedeniyle yerine Celil Selim Odabaşı atandı.

Kahramanmaraş İng Bank Şubesi Müdürü Aydın Sarkuş’un emekli olması nedeniyle yerine Celil Selim Odabaşı atandı.

Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesinde açtığı çağrı merkeziyle 1000 kişiye iş imkanı sağlayan İng Bankın merkez şube müdürlüğü el değiştirdi.

2008 yılından bu yana Kahramanmaraş merkez şubede çeşitli birimlerde görev yapan Celil Selim Odabaşı 20 ay önce Antalya Manavgat ilçesine müdür olarak atanmıştı.

Kahramanmaraş şubesini uzun yıllardan bu yana idare eden Aydın Sarkuş’un emekli olması üzerine bankacılık görevine başladığı ilk yere yeniden müdür olarak atanan Celil Selim Odabaşı Kahramanmaraş’ı iyi tanıyan bir bankacıdır.

CELİL SELİM ODABAŞI KİMDİR?

20 Nisan 1975 yılında Ordu’ya bağlı Ünye’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Ünye’de tamamlayan Selim Odabaşı yüksek eğitimini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde tamamladı.

2008 yılında Oyak Bank ile Bankacılık sektörüne girerek Kahramanmaraş şubede çalışmaya başladı. 2017 yılına kadar şubede çeşitli birimlerde görev yapan Celil Selim Odabaşı Antalya Manavgat ilçesine şube müdürü olarak atandı.

Yaklaşık 20 ay Manavgat’ta şube müdürlüğü görevinde bulunan Selim Odrabaşı Kahramanmaraş Müdürü Aydın Sarkuş’un emekli olması nedeniyle görevinden ayrılması üzerine Kahramanmaraş’a atanarak göreve başladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Selim Odabaşı’na yeni görevinde başarılar dileriz.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.