Genç Girişimciler Başkan Uslu’dan Destek İstedi

Genç Girişimciler Başkan Uslu’dan Destek İstedi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Adıyaman’ın ekonomik ve iş dünyasının mevcut durumu görüşülerek bilgi alışverişlinde bulunulurken GGK Başkanı Abdulgani Bereket, önümüzdeki günlerde Adıyaman’da yapmayı planladıkları G 3 forumu için ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’dan destek istedi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Abdulgani Bereket; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu olarak Odamızın bir organıyız. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası bizim için her zaman ön plandadır. Kendisiyle birlikte çalıştığımız için şanslıyız.  Başkanımız gençleri çok önemsiyor. Bu bağlamda G 3 zirvesini ilimizde gerçekleştirmek istiyoruz. Türkiye’deki çok önemli girişimcileri Adıyamanlılarla buluşturmak istiyoruz. Suada da yapılan bu etkinlik daha sonra Anadolu da Kayseri’de yapılmıştı. Biz GGK olarak bir sonraki durağın Adıyaman olmasını istiyoruz. Bu anlamda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın gücünü almak istiyoruz. Kendisinin TOBB’daki gücünü biliyoruz. G 3 zirvesiyle beraber ilimizde girişimcilik kültürü gelişecek. Umarım bu hayalimiz gerçek olur” dedi.

 G 3 etkinliğinin Adıyaman’da düzenlenmesinin imaj ve prestij açısından önemine vurgu yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, şunları söyledi; “Genç Girişimcilerimiz ilimizde önemli aktiviteler düzenliyorlar. Adıyaman hepimizin. Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde hem genç, hem kadın girişimcilerimiz olarak TOBB’a bağlı bir kuruluşuz. Dolayısıyla böyle bir toplantının Adıyaman’da düzenlenmiş olmasını fevkalade olumlu bulduk. Bu konuda TOBB nezdinde girişimlerim olacak ve üzerimize düşeni yapacağım. Başkanımız ve heyetinin azmi bizleri sevindiriyor. Böyle bir etkinliğin Adıyaman’da düzenlenmesi ilimizin imajı ve prestiji açısından da önemli. Bizde bu noktada elimizden geleni yapacağız. Biz sırtımızı gençlere dayarız. Bu çerçeveden baktığımızda Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Aynı ailenin fertleriyiz. Bir arada olmak zorundayız. Türkiye’de kendini kanıtlamış, bir şeyler icat eden, seçilmiş bir topluluğun Adıyaman’da bir araya gelmesi, gençlerimize ilham kaynağı olmasını önemsiyoruz. Kadın ve Genç Girişimcilerimizle ilgili üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Ben Başkana ve yönetimine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum”

Öte yandan ziyarete GGK Başkanı Abdulgani Bereket’in yanı sıra İcra Kurulu üyeleri Sedat Gökay Harıkçı, Bülent Ölçer, Bedrettin Özsayın ve Oktay Ayhan katıldı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.