Fatih Projesi Tablet İhalesini Telpa Aldı

Fatih Projesi Tablet İhalesini Telpa Aldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü Fatih Projesi kapsamında yapılan tablet bilgisayar alımı ihalesini 409 milyon TL teklif veren Telpa Telekomünikasyon aldı.

- Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü Fatih Projesi kapsamında yapılan tablet bilgisayar alımı ihalesini 409 milyon TL teklif veren Telpa Telekomünikasyon aldı.

MEB'in dokuzuncu sınıf öğrenci ve öğretmenlerine dağıtılmak üzere 675,000 adet tablet bilgisayar, 550,000 adet kılıf ve 125,000 adet klavye alım ihalesini Tablet Telekomünikasyon aldı. Telpa Komünikasyon'un dışında ihaleye Data Teknik-Pasifik Grup Yayıncılık, Casper-Exper-Probil, Vestel ve C5 Elektronik de teklif verirken, Samsung Elektronik ve Hewlett Packard ihaleden çekildiğini bildirmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.