''Fark Yaratanı'' Ahmet Aydın Oldu

''Fark Yaratanı'' Ahmet Aydın Oldu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu tarafından başlatılan ‘Fark Yaratanlar’ projesi kapsamında AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a plaket takdim edildi.

2015 Yılında topluma değer katan firma, birey, siyasetçi, sporcu her katmandan kişiler için "Fark Yaratanlar" kategorisinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu plaket takdim ederek farkındalık oluşturuyor.

Bu kapsamda Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Gani Bereket, siyasette fark yaratanlar kategorisinde plaket takdim etmek üzere Adıyaman Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ı meclisteki makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ana gündemi tarım ve girişimcilik oluşturdu. Özellikle, Adıyaman’da Tarımsal Sulama Lansmanı yapılarak çiftçilerin, tüccarların konularında bilgilendirilmesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin geleneğe dönüştürdüğü Girişimcilik Zirvesinin (G3) Adıyaman’da düzenlenmesi konularını dile getiren Gani Bereket, Milletvekili Ahmet Aydın'ın da konu ile ilgili desteklerini aldı.

Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın kendisine takdim edilen plakete teşekkür ederek, kamuda, sanayide, her alanda girişimciliğin önemine vurgu yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.